Ein.Braunschweig – St.Pauli 1-2

Τα γκολ του Lasse Sobiech (7‘) και του Sahin (72′) έδωσαν στην ομάδα μας μια εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Braunschweig την Κυριακή το απόγευμα. Αν και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκόρ αυτό δεν τους ήταν αρκετό και έτσι επιστρέψαμε στο Αμβούργο με τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

wil-4019Μόνο εύκολο δεν ήταν το παιχνίδι κόντρα σε μία εκ των πρωτοπόρων της 2liga, αλλά πλέον παιχνίδι εύκολο για το υπόλοιπο της σεζόν δεν υπάρχει για εμάς. Με μόνη αλλαγή στην ομάδα που ξεκίνησε εναντίον της Stuttgart αυτή του Hornschuh στο κέντρο της άμυνας στη θέση του τιμωρημένου Buballa και τον Park στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Schönfeld είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 4′ για τους γηπεδούχους, ευτυχώς το σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω από την εστία του Heerwagen. Στο 7′ λεπτό κόρνερ με τον Sahin να εκτελεί και τον Sobiech να νικά στον αέρα την αντίπαλη άμυνα και να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα…. ΓΚΟΛ 0-1 !!! Ιδανικό το ξεκίνημα μας στο παιχνίδι. Κόρνερ στο 14′ λεπτό και μετά από μία αναστάτωση στην άμυνα της Braunschweig ο Nehrig πιάνει την κεφαλιά που όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Απίθανη χαμένη ευκαιρία για την Braunschweig, όταν ο Kumbela σχεδόν από το ύψος της μικρής μας περιοχής μετά από την συρτή παράλληλη πάσα του Nyman δεν βρίσκει την μπάλα σωστά και ευτυχώς η προβολή του αδύναμα κατέληξε στα χέρια του Heerwagen. Η Braunschweig πίεσε στην συνέχεια ειδικά στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου, κάτι που όμως έδωσε την ευκαιρία στο 37′ στον Park με την βοήθεια του Sobota και του Flum να βγει στην αντεπίθεση, αφού πέρασε την μισή αντίπαλη άμυνα βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή όμως το σουτ που εξαπέλυσε εξουδετέρωσε ο Fejzic. Αμέσως μετά ο Dæhli με ωραία μπαλιά βρήκε τον Sobota, αυτός αμέσως σούταρε αλλά η μπάλα ανακόπηκε από τον Baffo. Τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου δεν είχαν κάτι το αξιοσημείωτο με την ομάδα μας να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 1-0.

16473726_10154386715768137_4620013106206689991_n

Στο δεύτερο ημίχρονο το πρώτο τέταρτο σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Dæhli ύστερα από μία διεκδίκηση όπου ο αντίπαλος του έπεσε άτσαλα πάνω του,την θέση του πήρε ο Buchtmann. Στο 64′ ο Litka που είχε μόλις είχε περάσει στην θέση του Sobota συνεργάστηκε με τον Buchmann κερδίζοντας ένα φάουλ που όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο. Η Braunschweig προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση με την ομάδα μας να έχει κλείσει καλά τους χώρους. Στο 72′ η πίεση των γηπεδούχων έφερε την μπάλα στα πόδια του Litka, αυτός πέταξε την μπάλα στην αντίπαλη πλευρά, ο Boland που ήταν τελευταίος στην άμυνα της Braunschweig δεν κατάφερε να την κόψει, ο Sahin έγινε αποδέκτης της και έπειτα από κούρσα 40 μέτρων στο τετ τετ με τον Fejzic έστειλε την μπάλα στα δίχτυα…ΓΚΟΛ 0-2 !!! Αν και με αρκετό χρόνο να απομένει η ομάδα μας βάζει της βάσης για μια μεγάλη νίκη. Στο 79′ σε άλλη μία καλή στιγμή για την ομάδα μας ο Litka μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, στρώνει στον Buchmann ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά, η μπάλα καταλήγει στον Thy που από πλάγια θέση δεν καταφέρνει να νικήσει τον Fejzic που απέκρουσε. Στο 96′ ο Abdullah διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό αποτέλεσμα μειώνοντας για την Braunschweig σε 1-2.

Τρείς πολύτιμοι βαθμοί με πολύ καλή εμφάνιση από την πλευρά μας, αν συνεχίσουμε έτσι παλεύοντας όλα τα παιχνίδια δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Επόμενο παιχνίδι εντός με την Dynamo Dresden την Κυριακή 12/2 στις 14:30. St95

FC St. Pauli  : Heerwagen Dudziak Sobiech Hornschuh Park Nehrig Flum Sahin (90′ Neudecker ) Dæhli (60′ Buchtmann) Sobota (64′ Litka ) Thy

 Κίτρινες : Sobota, Sobiech, Flum, Sahin

 Θεατές : 22,775

 

 

 

1 thoughts on “Ein.Braunschweig – St.Pauli 1-2

  1. Παράθεμα: Matchday 19: Eintracht Braunschweig – FC Sankt Pauli 1-2! | FCSP Athens South End Scum

Σχολιάστε