FCSP – Fort. Düsseldorf 1-2

Σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα μας γνώρισε την ήττα, αυτή την φορά από την Fortuna Düsseldorf με 2-1 και πάλι η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας μας ήταν η αμυντική της γραμμή που δεν απέφυγε τα λάθη που απέφεραν τα γκολ των φιλοξενούμενων, ενώ και κάποια λάθη του διαιτητή ίσως να μας στέρησαν την δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο στο παιχνίδι.

DKaYoh1WkAANgow.jpg

Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρα παιχνίδι βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Ο Usami (9′) μετά από κόρνερ από τα δεξιά και μπέρδεμα στην αμυντική μας γραμμή ανοίγει το σκορ. Ο Hennings (14′) απειλεί με μακρινό σουτ που περνά λίγο πάνω από το δοκάρι της εστίας μας. Προσπάθεια να δημιουργήσουμε επιθετικά με τον Allagui (19′) κόπηκε γρήγορα από την αμυντική γραμμή της Fortuna. Λάθος του Avevor (23′) ο οποίος δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα από την περιοχή μας, ο Hennings που καραδοκεί την κλέβει και διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, μόλις στο 23′ είμαστε πίσω στο σκορ με 0-2 και πάλι από ένα «φθηνό» λάθος της άμυνας μας. Ο Sobota (27′) στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ο διαιτητής όμως έχει σφυρίξει για επιθετικό φάουλ (!!!) του Sobota πάνω στο αμυντικό που τον μάρκαρε στο ξεκίνημα της φάσης και ακυρώνει το γκολ. Έντεκα λεπτά μετά ο Sahin (34′) με δυνατό σουτ από τα 15 περίπου μέτρα δεν αφήνει περιθώριο στον Wolf και μειώνει το σκορ 1-2, η ομάδα μας μειώνει πριν την ανάπαυλα και πλέον τις δίνεται η δυνατότητα να επιχειρήσει την ανατροπή του σκορ.

DKaQJSOW0AMtd-r.jpg

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας μπήκε δυνατά, σουτ του Zander (49′) θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Wolf. Ο Allagui (55′) έπειτα από πάσα του Buballa θα πιάσει την κεφαλιά αλλά θα μπλοκάρει ο Wolf. Ξανά στην επίθεση με τον Allagui να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως θα ακυρωθεί σωστά ως offside. Ο Raman (68′) λίγο έλειψε να εκμεταλλευτεί ένα ακόμα λάθος του Avevor (!!!) ευτυχώς όμως αστόχησε. Δύο λεπτά μετά ο Hennings (70′) απειλεί με διαγώνιο σουτ το οποίο ήταν άστοχο. Κεφαλιά του Sobiech (80′) με τον Wolf να την μπλοκάρει. Πολιορκία στα καρέ της Fortuna με τον Litka (85′) να σουτάρει και τον Wolf να διώχνει σε κόρνερ, από το οποίο ο Avevor (86′) θα πάρει μεν την κεφαλιά αλλά θα φύγει άουτ. Στις καθυστερήσεις χέρι του Sobottka μέσα στην περιοχή σε προσπάθεια του Zander να βγάλει σέντρα ο διαιτητής δείχνει παίζεται (!!!)…. Γιατί;;; Είχε καθαρό πεδίο και είδε την μπάλα να χτυπά το απλωμένο χέρι του Sobottka, άδικη η απόφαση του στην συγκεκριμένη φάση.
Λήξη του παιχνιδιού με την Fortuna να φεύγει από το Millerntor με τους τρείς βαθμούς της νίκης, ναι υπήρξαν κάποιες αποφάσεις του διαιτητή που ίσως να έκριναν το τελικό αποτέλεσμα αλλά αυτά δεν αποτελούν δικαιολογία για τα αμυντικά μας λάθη που κυρίως στο Millerntor μας έχουν κοστίσει βαθμούς.

Κυριακή 1/10 στις 14:30 αντιμετωπίζουμε έκτος έδρας την Eintracht Braunschweig.

FCSP Himmelmann Zander Sobiech Avevor Buballa Nehrig Neudecker (Flum 63′) Sobota Sahin Dudziak (Litka 69′) Allagui

Θεατές  29546 (sold out)

Κίτρινες Sobota(1)

 

Σχολιάστε