Ετήσια γενική συνέλευση της ομάδας μας

Στην ετήσια γενική συνέλευση της ομάδας μας που διεξήχθη την εβδομάδα αυτή δύο είναι τα κυριότερα νέα που βγήκαν από αυτήν.

FB_IMG_1506368078636

1) Στην γενική συνέλευση της FC St. Pauli, ο Oke Göttlich επανεξελέγη πρόεδρος την Πέμπτη το βράδυ (23.11.). Με συντριπτική πλειοψηφία 540 από τα 550 μέλη που ψήφισαν ψήφισαν υπέρ του 41χρονου, ο οποίος εκλέχθηκε για τετραετή θητεία. Οι εκλεγμένοι αντιπρόεδροι Christiane Hollander, Carsten Höltkemeyer, Joachim Pawlik και Jochen Winand εκλέχθηκαν επίσης με μεγάλη πλειοψηφία και μαζί με τον Oke Göttlich αποτελούν τώρα το προεδρείο των πέντε μελών του συλλόγου.

Κατά την τακτική γενική συνάντηση της FC St. Pauli στην ομιλία του, ο Πρόεδρος Oke Göttlich ευχαρίστησε όχι μόνο τους απερχόμενους Αντιπροέδρους Tom Happe και Reinher Karl για το εθελοντικό τους έργο τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά επίσης έδωσε ιδιαίτερο έπαινο στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Andreas Rettig και τον περσινό προπονητή της ομάδας Ewald Lienen. Όσον αφορά το μάρκετινγκ, ο 41χρονος ανακοίνωσε ότι ο FC St. Pauli θέλει να αναπτύξει στο μέλλον τις δραστηριότητες μάρκετινγκ εκτός του συλλόγου. Ο 41χρονος τόνισε ότι κάθε μέλος ήταν υπεύθυνο για το ότι «ο σύλλογος ζει και αντιπροσωπεύει τις κοινωνικές και κοινωνικές του αξίες».

2) Για έκτη φορά διαδοχικά, η FC St. Pauli κατάφερε να παρουσιάσει θετικό επιχειρηματικό αποτέλεσμα για έκτη συνεχή χρονιά στην ανασκόπηση του συλλόγου. Με συνολικά έσοδα 47,35 εκατ. Ευρώ (προηγούμενο έτος: 40,67 εκατ. Ευρώ), οι ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις απέδωσαν λειτουργικό αποτέλεσμα προ φόρων 1,91 εκατ. Ευρώ (προηγούμενο έτος: 2,98 εκατ. Ευρώ).

Το αποτέλεσμα αυτό οδηγεί σε ενοποιημένο καθαρό κέρδος μετά από φόρους ύψους 0,89 εκατ. Ευρώ. Ένας από τους λόγους για τη σημαντική αύξηση του συνολικού εισοδήματος είναι ότι η FC St. Pauli Merchandising GmbH & Co. KG που έχει ένα πλήρες οικονομικό έτος (μόλις πριν από ένα έτος) που θα ληφθεί υπόψη από την 1η Ιανουαρίου 2016 έως τις 30 Ιουνίου 2016) στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα μόνο υπό το πρίσμα της επισφαλούς περσινής αθλητικής κατάστασης. Ο σύλλογος θα συνεχίσει την πορεία της οικονομικής ορθολογικότητας για να κρατήσει το σύλλογο ανταγωνιστικό σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά», δήλωσε ο Thomas Happe, αντιπρόεδρος της χρηματοδότησης.

Πηγή http://www.fcstpauli.com

Μετάφραση /διορθώσεις Google translate/ St95

Σχολιάστε